tisdag 24 februari 2009

temmeldag!!

Detta är minsann den godaste temla jag nånsin ätit! Från tössebageriet här i stockholm. Jag blir alldeles till mig och har nu tryckt i mig två!

Jag har inte tränat idag heller.

Snyft.

Kramar

9 kommentarer:

monchichi72 sa...

2 SEMLOR???
måns,imorgon är det march pannkaka iväg o träna!!ok? :)

ja,jag vet att jag sagt godnatt för länge sen men jag skulle ju bara göra mig klar o ta en sista titt :=)

sov sött o dröm gött(igen)

Anonym sa...

Känns som att det bara är jag som inte gillar semlor :O Typ alla har tjatat om det idag och själv mår jag illa av tanken att äta en sån. Är jag onormal?

Kram på dig

Gyllenblue sa...

Oj! 2 st! O_o
Jag är nöjd bara jag får locket...xD

Anonym sa...

åt också semla igår.skolan bjöd på det.jag tycker sådär om semla,tycker inte om för mkt mandelmassa och grädde..men den som jag åt var faktiskt god.oj två st,haha knäppis.:) då får du gå och träna imorrn du,aja baja.;)

kram!

Anonym sa...

oo ser gött ut (:<3 jag har oxå tjockat i mej två (Y)

Alexandra sa...

alexaandra: Inte alls, när jag var mindre (yngre!) så gillade inte jag heller semlor - för sött & sliskigt med mandelmassan i, tyckte jag. Så du är fullt normal! ;)

ejohansson93 sa...

2 STYCKEN?! Jag fick i mig en igår... Men å andra sidan tränade jag ju också...;-) Haha, fick så dåligt samvete när du skickade bilden på de där plättarna att jag nästa dag stod på löpandet i 1 timme. ;P
Hihi :-)
Kram

Anonym sa...

Tösse är ju bäst :P handlade också mina semlor därifrån

fake Rolex sa...

Mätning av 44 mm, sedan klockor kopior 45 mm, originalet och 2019: s återutgivning Willards var båda överraskande stora klockor, relativt deras respektive tider. Det är förmodligen rolex klocka kopia det som gör Willard 2020 så övertygande, eftersom minskningen i storlek faktiskt gör att det känner sig mer autentiskt och i linje med fake rolex storleksutvecklingen i mitten av sjuttiotalet än den faktiska 6105 som Sheen bär i Francis Ford Coppola krigsepos. En av orsakerna till fake Rolex att den ursprungliga 6105 ”Willard” troligen har behållit sin popularitet hos vintage samlare, är dock att den stora (för rolex replica tiden) storleken har hjälpt den lättare ganska graciöst till moderna storlekar. Det skadar inte att det är bland de mest kännbara dykurar som någonsin har rolex kopia gjorts (med signaturer som senare skulle överlämnas till andra Seiko-favoriter, som SKX007) replika klockor och är utan tvekan den mest kulturellt betydande Seiko-sportklockan i varumärkets fleråriga djupa
fake rolex katalog .