tisdag 24 februari 2009

Kvällens recept!

Kvällens macka:

Ciao bella!

Ingredienser:
Wasa fiber plus (bra för magen)
Bregott med halvssalt
Prosciutto crudo
Körsbärstomater
Peppar

Obs! Ej salt då skinkan redan har en rejäl sälta.

Sov sött!

kramar

9 kommentarer:

Anonym sa...

nu blir jag hunrig :( hur många recept på mackor har du egentligen? :)

monchichi72 sa...

hmm..jag åt just men ditt recept får bli till imorgon

min nattmacka: (4 st)

wasa frukost
milda mini
rökt skinka
mellanlagrad prästost

till detta:
en liten skål
valio vanilj/jordgubb youghurt

delikat att sova på:)

sov sött du med

Pillaan sa...

Undras om de e gott med grädd smör på knäckemacka? Alltid när vi har haft våfflor eller nått sådant, så gör jag smör av grädden som blir över, bara för att ha nått o göra haha. Vet du vad som är gott på knäckebröd föresten? Typ grönsaker. :D Majs e grönsaker va? haha.

Gyllenblue sa...

Tackar och *bugar* =)

Låter smaskens! Tur att jag redan har ätit frukost=P

Kramkram på dig!
//Stephanie

pernilla sa...

om du känner för variation, testa då mitt favorit kvällsmats recept. Ta en skål naturell yoghurt men AllBran flingor och blanda väl. Låt det bli lite geggigt ;) ha ev. äpple eller/och kanel i! det är smarrigsmaksen! lovar!

/pillan

Matilda sa...

och bregott havssalt är inte salt då? du lär ju bli saltförgiftad om du äter så mycket salt.

ejohansson93 sa...

Åh! Nu blev jag hungrig... Men nej, jag ska iten äta något mer nu! Har ju nyss smällt i mig en(z)semla! Haha, så hungrig är jag kanske inte..:P
Jah har också ett recept på en kvällsmacka! Men orkar inte skriva det nu, det får bli en annan gång! Haha! :-P
Puss och godnatt!

Anonym sa...

Min älskade prosciutto crudo!!! Jag trodde den fanns inte i Sverige... ska kolla lite bättre nästa gång jag går till Hemköp ;-)

fake tag heuer sa...

Förra året kunde jag gå igenom det inledande släppet replika klockor av Roue's CHR och Roue SSD. Jag tyckte att båda klockorna var av överraskande kvalitet och rolex kopior värde, väl utformade för deras prisintervall på $ 250. Följande på liknande sätt är den helt nya Roue TPS, som står för klockor kopior Tachymeter och Pulsometer. Klockorna är en hyllning till Porsche 910, vinnaren av det 1000 kilometer rolex klocka kopia långa loppet i Nurburgring 1967, som är graverat på baksidan (mer om det på en minut). Klockorna heter lämpligen TPS fake rolex One (svart), TPS Two (Panda) och TPS Three (blå). Till skillnad från de tidigare utgåvorna är alla dessa tre fake omega klockor, med undantag för färgerna, samma design. Varumärket har skickat alla tre fake breitling modeller sålda, så vi kan verkligen komma in på vad du får med Roue TPS: s under $ 300 prislapp.