söndag 8 februari 2009

Mastring..

Nu minsann smäller det! Sitter o mastrar skivan för fullt och den blir så fin så fin! hängde inte riktigt med på reglerna i mello igår men det var ju spännande ändå! Jag och några kompisar satt hemma o röstade som tokar.. Men ändå inte tillräckligt..snyft..
Nu är det bara 6 dagar kvar...iiihhh...jag är förmodligen mest nervös i världen just nu. Trast mi, aj äm!
nu ska jag jobba lite. Säger gonatt sen..
Puss & kram och hope & glory

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka Till!!!

monchichi72 sa...

oooh månsan,jag känner mig otålig,förväntansfull,nervös,glad...allt på samma gång :)
hoppas,hoppas,hoppas det går vägen
vi på den här sidan lär väl ha skavsår på fingrarna nästa söndag allafall :)

massa,massa kramar till dig o en tröstkram till marie
hon var faktiskt himla bra

Pillaan sa...

Jag hade med varit nervös om jag vatt i din sits, vafan de kvittar ju om man e bäst nu mera, man åker ju ut ändå? De nya reglerna e helt dumma i skallen, hur har de tänkt att de bästa ska gå vidare om de inte går o få vidare de bästa om de två t.ex skulle hamna i samma duell? De e fan sjukt. Och varför ska man tvingas rösta i tre omgångar? Varför kan de inte räcka med en gång? de som då fått mest röster går vidare. Hur svårt kan de vara? Varför bara krångla till det? Vill sverige inte att vi ska få den bästa till final? Liksom Första röstningen så röstar alla på den de vill ha vidare o typ Du får mest röster, sen nästa gång så e de inte lika många som röstar för de redan röstat en amssa, o du kanaks esjunker ner till 3 plats, o sen sista omgången så e du kanske nere på sista plats? De e helt sjukt ffs. De kan inte begära att tittarna ska sitta o rösta för flera tusen krocner bara för o få vidare den de vill ha vidare, pga deras nya röstnings grejsimojs. Hoppas uiallafall att alla vi pallar med alla röstnings omgångar för till final SKA du omm jag så ska käka up min engelska bok!

Anonym sa...

haha jag ska rösta ihjäl mig!! kommer du vara med nästa lördag? :) då ska du seee, det kommer bli röstrekord promise. det
synd det där med marie hon förtjänade att gå till globen tkr jag :( PUSSS