lördag 14 mars 2009

Världens bästa mellogäng!!

Tack för alla era röster! Jag e så nöjd o glad! Vi får ta eurovision någon annan gång :)

96 kommentarer:

Anonym sa...

Måns du var riktigt bra. Din låt växer för varje gång man hör den. Kör hårt. // Jimmy i Gävle

Alisa sa...

Definitely the best! You know that by yourself!
Juri made its choice and it was fair! I know that Sweden is with you! Ukraine also)))) My frieds from Moscow are in despair
We are with you!!!!!!!!

Anonym sa...

Du skulle ha vunnit...
Blir intressant att se Malena och hur det går för henne i ESC...
MEN jag hejade på dig..och det gjorde jag även 2007... Du var bäst..låten var bra! Synd att Sverige inte höll med riktigt eller så glömde folk att rösta =S KRAMAR och lycka till i framtiden! // C

Martina sa...

VI ÄLSKAR DIG! <3

Anonym sa...

Du är och förblir världens bästa Måns! Du var helt fantastisk ikväll!

Jag är mega stolt!

massor med kramar & pussar
/ Alexandra

Alisa sa...

Måns, you have a great team!!!
Hampus, hey-hey)))

Anonym sa...

Du var väldigt bra. Jag blev väldigt förvånad när du inte vann. Men precis som du säger, du får ta och vinna nån annan gång :)
Och sen att vara med i Melodifestivalen, sure det vinner man väl på ett tag, men det är bättre att skaffa sig fans på annat sätt, för det är de som stannar.

Ha det gött!

//Nicole

Anonym sa...

du var superbra!Hejade pådig:)
kram

Anonym sa...

Lycka till nästa gång!<3
Va med nästa år igen! Det kommer gå bättre då, men du var värd första platsen!
Hoppas vi ses på din sommarturné:D
Kram<3

Anonym sa...

Förlåt att alla våra röster inte räckte till,konstigt att du inte fick mer.Bra att du inte är allt för ledsen,fyra är bra..du var dock värd högre plats!Men som du säger,du får vinna en annan gång.:)
Jag är så stolt över dig,du har gjort en jättebra insats..du var bäst!För mig är du en vinnare i mina ögon.Bra jobbat!

Kramar /Malin.

Madurk sa...

Hade gärna sett dig i Moskva, men nu blev det som det blev. Du får väll helt engkelt erövra världen på nått annat sätt

Anonym sa...

Grattis till den bästa låten och det snyggaste framträdandet! Man ser verkligen på dig att du älskar det du gör och det gör mig så himla glad haha :)

Anonym sa...

Sorry... Du var verkligen super i kväll!!
Lycka till med allt ändå

Kram

Björn sa...

Du var så härligt avslappnad och proffsig på scenen! Men vi får suga på segerkaramellen ett tag till - det blir tredje gången gillt :)

Anonym sa...

Både Mamma Loppa och Lill-Loppan satt och kände hur hjärtat brast när folkets röster presenterades och du inte vann. Vi som köpt Måns-bakelser till oss och kvällens sällskap (7 st) och Lill-Loppan ringt minst 5 gånger (vad jag hörde, får väl se det på räkningen sen).

På tal om bakelser så kan du aldrig ana hur mycket folk det var på Ramklintz idag. När vi skulle hämta våra bakelser var det 45 kunder före oss, man kom knappt in för att ta en nummerlapp och Måns-bakelserna gick som smör i solsken. Goda var dom också.

Vår andra hands favorit gick dock och vann så det var väl ändå okej, även om vi gärna sett dig i finalen, men som du själv skriver, du får ta Eurovision en annan gång.

Personligen tror jag att folk "glömde" att rösta på dig för dom trodde "alla andra gjorde det". Synd och en läxa att lära.

Ge inte upp, fortsätt med "Im still fighting".. du är bäst i alla fall.

// Lopporna

Anonym sa...

jag röstade på dig flera gånger. jag och min mamma satt och sjöng med när du kom! och när den jävla opera helvetet vinner så säger vi:
hon skämmer ut sverige, hon skämmer ut sig själv, måns skulle vinna. bye (zapp)

kommer lyssna på din låt nu varenda dag följande dagar som kommer. som jag skrev i min blogg, du är och förblir en stjärna för mig. gå gärna in och kolla vad jag skrev :) PUSS PÅ DIG!

min blogg: victouria.devote.se

Anonym sa...

DU borde ha vunnit!
DU var 1000 gånger bättre än alla andra!
och JAG älskar dig!

Anonym sa...

Jag och min kompis blev så jävla arga på att svenska fucking folket röstade på en skrikfia ist för dig så vi kastade fan ut saker från hennes fönster!
Du borde lätt ha vunnit och jag tror fan att du tar europa nästa gång du är med ! :)
<3

Anonym sa...

Veldig synd at du ikke vant Måns. Men jeg håper at du prøver igjen ved en senere anledning. Kanskje du kan prøve deg i Norge;) hehe
Både Cara Mia og Hope & Glory er blant mine ESC-favoritter.
Lykke til videre med platesläpp!

Anonym sa...

Jag tycker att du är superhärlig!!!
Såg dig första gången du var med i Melodifestivalen med Cara Mia och vet inte om jag har sett en 20-åring röra sig så självsäkert och sexigt på scen som du (själv är jag över 30 och brukar inte häpnas av så unga killar), synd att du inte vann då och nu ikväll, men för mig och resten av Sverige är du redan en stjärna och du behöver inte melodifestivalen för att lyckas :) Ha det super i livet, jag håller tummarna för dig!!!
XX

Anonym sa...

Hoppas du ställer upp igen. Du är sååååå jävla grym!!!
Du äger scenen. Så enkelt är det.
Puss på dig snygging

Anonym sa...

Riktigt bra jobbat super Måns!
Va inte besviken på dina fans! många av oss finns för dig och vi vet att du klarar det till nästa gång!

DU VAR OCH ÄR BÄST!

/ Anna

Anonym sa...

du är ändå bäst och sååå fin...kram metti

Anonym sa...

Du skulle ha vunnit, no doubt!
effkchiczen älskar dig i alla fall <3

Anonym sa...

vi älskar dej :)

Anonym sa...

du va bäst ikväll, precis som alltid! ;) :)

dousch sa...

Grattis ännu en gång Måns! Jag var så "smart" att jag skrev ett långt välordnat grattis i din aftonbladetblogg i ditt 2007 inlägg då du var glad över tredjeplats. Men ikväll var det du som strålade och jag hoppades med hela mitt hjärta att det var du som skulle vinna, jag väntade på ditt namn och jag såg dig som nr 1 genom allt, även när det var över. Du vann verkligen, men att just hon kom nr 1 var nog för att de som gillar dagens musik inte verkar helt 100% inriktade i Melodifestivalen, så det blev kanske de mer vuxnare som valde vinnaren i år? Jag tycker som en person i kommentarerna här tidiagare sa, att din låt blir bara bättre och bättre för varje gång, och det blir den, speciellt med din enorma talang! Jag önskar dig lycka t ill med din underbara låt som ger glädje och nya skivan som jag längtar efter att köpa! :)

Anonym sa...

Du är ändå bäst!

dousch sa...

Jag röstade över 30 gånger kan jag lova, när 12an från stockholm hördes kände jag mig stolt! Du är bäst!

Anonym sa...

Du var värd en plats i eurovision. Din låt är riktigt bra och du gör ett kanonframträdande! Lova att du kommer ställa upp igen, det är en fröjd att se dig uppträda!

Anonym sa...

hell yeah att vi ska!
ta eurovision nån gång asså.

Anonym sa...

Du va superduper bra Måns! synd att det inte gick hela vägen bara... i mina ögon är du i alla fall vinnare, älskar låten verkligen!

Massa Pussar&Kramar

Sofhie S

Anonym sa...

Synd att det inte gick hela vägen för du var verkligen BÄST!
Ditt framträdande börjar med fart och blir sen bara ännu, ännu bättre! Det är precis så ett melodifestival framträdande ska vara! Du var fantastisk helt enkelt!
Men tyvärr funkar det nog inte att ha med dig, EMD och Agnes samtidigt då era rösterna slår ut varandra, och istället vinner då Malena och Caroline kommer tvåa eftersom att de har en stark fan-grupp medans ni tre har samma fans att slåss om.
Men jag röstade i alla fall för över 20 gånger och fler gånger kommer det att bli nästa gång du ställer upp. Och det kan bara gå ännu bättre då, I promise you!

Du var BÄST och det kommer du alltid att vara!

Anonym sa...

Hi Måns! I'm still not sure what has happened tonight with the result but you were by far the best and should've won. After your performance I was so excited cuz you gave it your all and you were wonderful. Somehow I know that I'm not the only one thinking that you should have been on stage in Moscow! After Cara Mia you found a fantastic song in Hope&Glory and I hope and I'm sure many others do too that we'll see you back at MF! The juries votes right tonight and it was clear that for them there was only one winner and that was you and for everyone who has writen here something and for all your other fans I'm sure we can say the same thing. Måns you were our number 1 tonight!

xxx

Anonym sa...

Men det är SJUKT. Inte rätt. Din låt var så klockren och du var ännu klockrenare! Nummret var magiskt. Det bara skrek: "vinnare" om allt! Det skulle varit din kväll!
Men du, we love you :)
Roa dig nu! Kärlek

Anonym sa...

Du sopade banan med samtliga deltagare när det gäller att äga scenen.
Din låt är grym och kommer att toppa listorna framöver.
Svenska folkets röster är något vi aldrig kommer att bli kloka på, tyvärr.
Har folket problem med alla sexiga ladys du har på scenen? Jag vet inte, men något är det.

Maria sa...

En 4:e plats är inte dåligt, stort grattis till det! Röstade 24 ggr på dig, det räckte ju inte men du va otroligt bra ikväll, helt fantastisk!
Det får helt enkelt bli tredje gången gillt för dig. :)
Massa kramar

Anonym sa...

Congratulations from Spain!!!! You are the best!!!! HOPE AND GLORY

Anonym sa...

Du var bäst Måns. Jag visste inte vem jag höll på förrän jag insåg att jag skrek till när du fick en tolva av någon jurygrupp. Då visste jag! Är lite deppig nu, sörjer lite men... I'm still standin for hope and glory! nästa gång Måns, nästa gång!!

Anonym sa...

Du var grymm killen! Glöm inte det! Uppträdandet var fantastiskt, låten var lika bra och du sjöng bättre än alla andra gånger, allt satt perfekt! Ses snart, kram, KIK

Anonym sa...

du var bäst :)

Anonym sa...

Åh Måns, DU ÄR BÄÄÄST! Tyvärr så räckte de inte till första plats, men vadå fjärde plats är väl ändå inte fyskam. Jag tok röstade på dig iallafall. Men de räckte tydligen inte :/ Jaja, du ska vara sjukt stolt. Fattar du egentligen själv hur duktig du är! Ha det bäst mp! Kramisar //Julle

samilla sa...

synd att du inte vann! du hade förtjänat det!!<3
du är alltid en vinnare för mig!

Anonym sa...

Det här var de sjukaste.. fattar ingenting. Ok om du inte vann, men hon slog verkligen underifrån. visste inte ens att hon hade "chansen" så som det har spekulerats fram och tillbaka innan tävlingen. Men de är väl det som är charmen med den här tävlingen.
Jag röstade iallafall på dig.


Tror inte det finns någon som har sån utstrålning & energi på scen som du, Du ser alltid ut att ha så kul :)


Hope and Glory kommer med all säkerhet spelas i mina lurar.

Anonym sa...

Hope & Glory, underbar låt.
Kom snart upp på scenen igen!
Kram

Anonym sa...

Måns för tusan! Hejade på dig från början och in i det sista! Sjukligt att du inte fick mer tittarröster.

Anonym sa...

Blev besviken att du inte vann. För mig är du en vinnare!!!! Som du själv säger, du tar igen det en annan gång :)

Många kramar/Josefin

msib71 sa...

Ville ju så gärna att du skulle vinna,men svenska folket måste vara galna, att rösta på opera och ugglas vad f-n finns logiken i det??? Min dotter röstade 25 ggr på dig och mer skulle hon ha röstat om en viss pappa skulle ha tankat telefonkortet.

MEN du VAR, ÄR och kommer ALLTID att förbli BÄST, hoppas vi ses i Finland i sommar om inte ses vi i Sverige, det lovar jag.

Många kramar

Maria B.

PS. Hoppas du ställer upp snart i Melodifestivalen igen. DS.

Anonym sa...

Du var så duktig så duktig så duktig!
Blev väldigt ledsen att du inte vann, men sen tänkte jag att en fjärdeplats är ju jättebra! Dessutom tycker jag att Hope & Glory är bättre än La voix, och det är ju huvudsaken. Vad man själv tycker liksom!
Du är finast, och var otrolig på scenen igår! Du är alltid bäst enligt mig.
Puss & Kram!

Anonym sa...

Hej Måns!
Jag röstade på dej 32 st ggr (sms) men de hjälpte tydligen inte.
Du är världens bästa och du måste ställa upp någon mer gång så att du vinner.
Älskar låten,framträdandet,
kläderna och dej.

Svenska folket är knäppa.

Lycka till!

Ps. Hope and Glory (acustisk och "vanlig") och Impossible är hur bra som helst!

Älskar deej

Anonym sa...

Du var bäst måns, hoppas att du ställer upp en till gång med lika bra låt och stormar världen!

Gyllenblue sa...

Tack världens bästa Måns!=D
Synd att det inte gick vägen den här gången men det är bara att se framåt! I sommar kommer det bli kanonkul så tänkt på det istället=D

Många kramar!
Stephanie

Bjjureeek sa...

Du skulle vunnit Måns !! :D:D Haha, jag röstade 7 gånger på dig :)<333

Sandra sa...

Tack för ett jätte bra nummer! :)
Du var ju helt enkelt en värdig vinnare! :'( Nästa år smäller det! :D:D
<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<<33

Anonym sa...

Som sagt så handlade det om att du, EMD och Agnes har "samma" fans och att ni då slår ut varandra. Hade det till exempel bara vart du som ställde upp kan jag nästan lova att du hade vunnuit då alla fansen hade röstat på dig, men nu blev rösterna istället fördelade på dig, EMD och Agnes. Jättesynd tycker jag för du var verkligen BÄST! Den energin som sprudlar om dig och när du med ditt underbara leénde visar hur mycket du älskar att stå där på scenen och sjunga inför ett fullsatt Globen, det är helt fantastiskt att se! Man blir själv så otroligt glad av det och man älskar varje sekund av ditt framträdande.

Men nu är det väl bara att önska Malena lycka till och hoppas att hon kvalar till stora finalen i Moskva.

Nästa gång du ställer upp, då kommer det gå vägen. Då blir det tredje gången gilt! <3

Anonym sa...

fan. Du var verkligen värd en bättre plats igår! Men jag gjorde iallafall vad jag kunde, röstade som bara den! hehe. Menmen, hoppas du ställer upp fler gånger, för då ska du bannemig ta dig till Eurovision!

Men hoppas du vet ändå, att du var sjukt grym igår kväll! Du gjorde ett toppenframträdande och var skitbra som alltid! Det lyste verkligen igenom tv-skärmen, man såg hur himla glad du var :D

Hoppas vi ses på turnen! Längtar spänt efter datum, och hoppas att jag kan åka på nått :D oj, fan va långt det blev nu! hoppas du har det bra. kramar/ Ulle

Anonym sa...

Du såg så ledsen ut i går när du fick tittarnas röster, det syntes att du hade förväntat dig mer <3 Jag tyckte så synd om dig.
Men om jag skulle avgjort vem som fick åka till moskva skulle det varit du som var mest värd det :) <3
Lycka till i fortsättningen och hoppas det går bättre nästa gång i melodifestivalen ;) <3

Anonym sa...

Du va oerhört, grymt BRA!! :D Jag röstade på dig många gånger,och egentligen var du totalt bättre än Alcazar och EMD! Du förtjänade vinna eller åtminstone få mer poäng!

Du förtjänade vinna egentligen..men aja..PLEASE,KEEP IT UP!! (Y)

Anonym sa...

DU VA EN VÄRD VINNARE MÅNS !!! <3

Anonym sa...

Hejsan, tänkte boka din skiva men vad är det för skillnad på special edition och den vanliga?

Anonym sa...

Hey!

I'm your a big fan from Poland. I watched yesterday Globen. It was a scandal! Hope & Glory

was the best! You should win!
Malena Ernman - La Voix is terrible.
If you want to go to Eurovision 2010, you have to start in the Polish "Melodifestivalen".
In Poladn certainly you win!
You're the best!

Anonym sa...

Hade verkligen hoppats på dig som vinnare Måns, ditt framträdande var så proffsigt!! Blev så förbannad på röstnings systemet som verkar vara en stor bluff, försökte ringa och rösta på dig flera gånger men antingen var det upptaget eller så kopplades samtalet bort, inte konstigt att en skrikig kärring går och vinner istället. Du var bäst!!

Unknown sa...

Blev lite besviken att du inte gick vidare. Ringde och röstade flera gånger på dig. Låten är riktigt härlig!

Anonym sa...

Jag hoppades och trodde värkligen att du skulle vinna, och blev helt stum när du nt fick högre poäng ! Förlåt förlåt förlåt för att nt alla våra röster räckte till men du ska veta attför mej kommer du alltid vara en vinnare ! <33

/Sarah

Anonym sa...

MÅNS JAG ÄLSKAR DIG!!

Satt i Globen igår och fullkomligt älskade ditt framträdande! Skrek halsen av mig :-)

Tyckte det var så fruktansvärt dåligt att du inte vann, svenska folket har bevisat att de varken kan rösta eller urskilja bra musik från dåliga skitlåtar!!

Du är min vinnare Måns, sluta aldrig att göra din grej. Hope & Glory är en av dina allra bästa låtar! Älskar dej :-)
/J.

Anonym sa...

GAHH !! du skulle vunnit, helt klart bäst! Röstade som en tok!

Anonym sa...

de måste gjort fel och sagt att vinnaren var nummer 11 istället för 1! Det är den enda logiska förklaringen!!

MÅNS YOUR'RE THE BEST!!
<3<3<3

Anonym sa...

även om du inte vann så är du fortfarande bäst!!

Anonym sa...

Du var GRYM måns, grattis till fjärde platsen. Men både i år och 07 var du värd eurovisionplatsen! du är bäst

Anonym sa...

Hello Mans! :(
I'm Justyna. I'm from Poland, from zelmerlow.fora.
I was watched Melodifestivalen yesterday. You should win!
It's impossible !
I can't belive this! I was very sad when i heard that. I was crying all the night. I can't sleep. I still see your sad face in my eyes.
It's wasn't fair competention and it's good for you that you wan't go there.
Hope & Glory was the best song in Melodifestivalen!
For me, you're the winner.
Thanks for the best emotions in my life...
Welcome to Poland:)
We love you :) :*

LOVE

Justyna...and zelmerlow.fora.pl ;)

kattish sa...

Hej Måns hur mår du idag? Kram<3

Anonym sa...

Tråkigt Måns, himla tråkigt att du inte vann. Hejade på dig, och trodde verkligen du hade en chans att vinna. Din låt är grymt bra och svängig. Blev väldigt förvånad att du fick så pass lite röster av Svenska folket :(
Ha det bäst, Måns! <3

Anonym sa...

Du borde ha vunnit helt klart! Fattar inte vad som hände?! Men du är typ för bra för melodifestivalen :)

Anonym sa...

Hi!

I'm Damian from Poland!
I can't belive this!
You should win!
Hope & Glory was the best song.

Welcome to Poland!

Marina sa...

Här höll halva familjen på dig och andra halvan på HEAT. Du sjunger bra, dansar bra och låten är kanon. Livet går så klart vidare och jag önskar dig lycka till med det du gör.
Det kan nog ha varit en nackdel att tittarna visste att juryns röster gjorde dig till ledare. Då kanske många tittare röstade på andra för att de skulle komma ikapp och om dig. Vad vet jag????

Lycka till med livet!

Anonym sa...

Du är vinnaren för mig. Spelar ingen roll om Malena gick och vann, du är min vinnare och det kommer du alltid att vara!

Och snälla, ställ upp igen, du är så bra! För då ska du ta hem hela rubbet och visa alla ute i Europa att du är bäst!

Keep on fighting! Ha det bäst! :D

Aga sa...

Hey Mans!
were the best for me and you won for me, I hope that will come to Poland to promote their new CD Agnieszka

Anonym sa...

Ryssland eller inte- du var iallafall klart bäst!! :D Stort lycka till med vad du än ger dig in i nu. Kram Cecilia

Anonym sa...

ja, & då tar vi hem hela skiten<3

Anonym sa...

Du var helt klart bäst Måns! Och låten blir bara bättre och bättre för varje gång man hör den!

Anonym sa...

jag röstade 40 gånger. åhh :( tårarna flödade efteråt. så himla synd om dig månsis. men du är alltid en vinnare för oss. bästa du!

Anonym sa...

Jag både trodde och hppades att du skulle vinna. Men nej, inte de...bara för att resten av svenska folket inte kan rösta på rätt låt:(
Nästa gång Måns, då äre din tur:D
Lycka till!

Anonym sa...

Du var jättebra!!!!Du ska vara jättenöjd! Du borde ha vunnit! Jättebra nummer och låt och dina ögon är inte att leka med;)
Många kramar! Mikaela

Anonym sa...

When i first time heard Hope&Glory I thought that the song must win.It is good to dancing, to listening to when you are angry for all this world. It give us power. I don;t know how it is possible that you didn't win. You were the best. I was believing in you till the end and I was surprised when Petra said that you had only 48 points. But now it is the past and you must concetrate on promotion of you new Cd, what i suppose near will be release in Poland. We-Fans- are still waiting for this and maybe some concerts here (a lot of concerts of course:) )
So, Don't worry Mans;) Next year try in Poland.
Big Kisses from Wiola and you Official Polish Forum)
PS; Don't forget about Warsaw:D

Majken95 sa...

Du borda ha vunnit!
du var en av de bästa som var med<3
snälla kom tillbaka nästa år igen<3
kramar<3

Anonym sa...

Måns!

Du var helt klart den bästa igår <3 din låt var jättebra =) jag ringde och röstade 165 gånger <3 hoppas att du är med igen om ett eller två år <3 ta då inte en ballad utan ta en sån bra låt som Cara mia eller Hope and Glory du utvecklas hela tiden och dina låtar blir bara bättre och bättre hela tiden =) Lycka till och nästa gång du är med i melodifestivalen då kommer du helt klart att vinna. <3 Kram Paulina

Anonym sa...

Du skulle vunnit!! Du va den bästa av alla som tävlade du borde vunnit....

<3

monchichi72 sa...

jag satt där på globen o började få segerkänslan,tänkte att folket röstar ju på dig o när tillomed juryn gjorde det..
dom började ropa folkets röster..
jag blev så arg månsan,fick en tår i ögat o det kändes som att hela min kropp skrek NEEEEEEEJ,det kan inte va sant..jag svor gott men vad hjälpte det..
men det kändes så skönt att träffa dig efter,det kändes nästan som att du tröstade mig,inte jag dig
det var allafall jätte,jätte skönt att få krama om dig..varmt hann det bli efter att man frusit där ute ett tag :)

men vi kommer igen månsan,det är ju det hope and glory faktiskt handlar om..att komma igen fast livet ibland behandlar oss fel..
vi tar eurovision en annan gång
trösten är ju att du kanske stannar i lilla sverige ett tag till..hihi :)
för vi vill absolut inte förlora dig,glöm aldrig,aldrig bort det!!

because i love u

Anonym sa...

Tack för att du var med i melodifestivalen, Måns. Du gjorde det hela så enormt värt att se och höra på!
(Jag vet, jag har skrivit detta ett antal gånger, men jag kan inte skriva det nog så många gånger)
Även Marie var super (hälsa henne det) och ni är otroligt fina tillsammans.
Just want to hear more from you now.
Tacktacktack igen för att du var med och man ser på dig att du tyckte det var enormt kul!
Ses snart

Anonym sa...

måns du var bäst och borde ha vunnit helt klart!!!

Anonym sa...

du var bäst!!! är fortfarande chockad att du inte fick fler röster av oss! DU ÄR VÄRD DET! vi tar eurovisin nästa år ;)

Anonym sa...

MÅÅÅÅNNS..jag blev värsta besviken när du inte vann..men du kom på 4:E plats /11 faktiist vääldigt braa, vi tar revansch nästa gång du är med tkr jag

Anonym sa...

Hej hej!
Tyckte att du, som vanligt, var väldigt, väldigt bra! Fin, positiv, härlig låt :) Men Oj, du hade grymt starka medtävlande också! Det fanns igår sex bidrag som skulle vara "rätt låt" (varav ditt definitivt var ett!) + ytterligare fem bra bidrag. Lotto vem det till sist blir då ju!

Lycka till nu med fortsättningen :)

Karin
PS. Med Cara Mia, däremot var du den enda som var så här bra och var hästlängder bättre än alla andra i finalen - otroligt synd att du inte vann den gången!

Anonym sa...

Du var grymt bra och jag fattar inte hur du inte kunde vinna!:( Jag röstade säkert tjugo gånger på dig:P! Du borde ha vunnit!

Anonym sa...

Jag var på plats i Globen och där var du kung! Satt högt upp och såg hela arenan, enda gången hela Globen stod upp och dansade med var i din låt! Du bjöd oxå mest på dig själv till oss i publiken på plats! Grymt uppträdande!

Sofie sa...

kommer du vara med mer i melodifestivalen?
tycker sverige borde inse att du är värld att vinna melodifestivalen och gå vidare till Eurovision.
tror du skulle hamna på bra plasering där :)