söndag 4 oktober 2009

Wrap-himlen!

Testa Paschadeli på kungsgatan om ni är i Sthlm. Vilka wraps!!

Kram

17 kommentarer:

Alexandra sa...

Nu blev jag hungrig.

Lill-Loppan sa...

Hej Måns !!

Du, jag undrar, vilket är ditt favvomatställe hemma i Lund?

Puss & Kram, Amanda

Emmie sa...

Åhhhh!
GUD va hungrig jag blev nu :O
ÄLSKAR WRAPS !
Så dit ska jag (a)
Puss !

Anja Terentyeva sa...

Nu blev jag ännu mer hungrig än vad jag var förut. Men vi får se, kanske går dit någon gång under veckan, då jag har blivit frisk, det vill säga (:
Puss och kram! <3

Anonym sa...

Månsan.. kan inte du ladda upp några semster bilder . kansk einte med bikini men hihi... hade vart kul ju...se din solbränna

Anonym sa...

hmmm...håller med föregående talare...inte med bikini men nåt liknande manligt kanske.. hihi

Anonym sa...

är det inte fler som håller med ....det trodde jag... en annan önskr ju är att du börjar chatta med oss... svara pnågra frågor.. vart ju ett tag sen ju...

Erika sa...

måste man ju testa :D

monchichi72 sa...

godnatt petter
låt inte monstret under sängen ta dig :)

puss

Gyllenblue sa...

Jag ska till Stockholm om 1 vecka så då ska jag allt kolla upp det stället =)

Ha det så bra!
Kramen

Stephanie

Anonym sa...

Skriv inte bara om restaurangbesök,och annat oviktigt.Skriv om hur det blir med ditt London jobb.Och vad du har för planer.T.ex.....Ska det bli något utomlands lansering.

Nathalie sa...

Hej på dej Måns, Äntligen är du tillbaka! hoppas du har haft en mycket trevlig semester! medans vi här hemma han haft det isssss kallt!!!!
Hihih på den dära restaurangen har jag ätit många gånger ;D

Loyzan sa...

Hej, har faktist aldrig varit i stockholm någon gång, men om jag åker dit någon gång så ska jag lätt leta upp det stället:P kramar

Anonym sa...

Aha, vad kul att du pratar om Pascha Deli. Den ligger precis bredvid vårt huvudkontor och när
man är på möten där beställer vi alltid upp wraps from Pascha. Klockrent ställe.
Kul att du gilla wrapsen!
Ha en bra dag!
Kram
Maria G

Anonym sa...

är du klar med låten?.. hur var din dag idag eller hur slutade din kväll igår... lillus dig som har en tjej som verkar vara en fena i köket... är det så man håller en man kvar hahha...

monchichi72 sa...

söta drömmar månsan

kramisar i massor

Unknown sa...

Hejsan! Vi heter Fay och Fiona vi går på Petersvenskolan i Helsingborg, årskurs 9 och just nu så håller vi på med ett skolprojekt som kallas Framtidspiloterna. Det handlar om att marknadsföra ett företag men även ge information till ungdomar om vårt företag. Vi har fått företagsverksamheten Hela Människan som handlar om folk som jobbar för att hjälpa hemlösa och socialt utsatta människor.

Vi har valt att producera en t-shirt som ska symbolisera hur de hemlösa kan känna sig, precis som konceptet de hade i USA för kampanjen RED mot aids så ska det stå på T-shirten:

HUNGR(IG)
FATT(IG)
TÖRST(IG)

IG står för icke godkänt, vi tycker inte det är okej att det är på det här viset i samhället. Vinsten från att sälja den här t-shirten går direkt till Hela Människan så att de kan hjälpa fler. Nu kommer vi till den delen där vi hoppas att ni kan hjälpa oss med. För att marknadsföra på ett smart sätt så behöver man en frontfigur någon som yngre ser upp till och uppskattar, Måns Zelmerlöw. Vi skulle bara vilja be honom att ställa upp på en eller flera bilder med just den här t-shirten på så att vi kan använda fotona på den mässa vi kommer att ha, där även media kommer vara närvarande. Vi skulle tycka det skulle vara jättekul om du kunde hjälpa oss med denna saken, hoppas du åtminstone läser allt det är väldigt långt. Ha det bäst!

Kramar Fiona och Fay<3