fredag 19 november 2010

Så vad är problemet?

Oj vad tiden rinner iväg. Var ju ett decennium sen jag bloggade sist.
Förberedelserna för Romeo & Julia går galant och imorrn har vi genomdrag.

Detta kommer bli så förbaskat bra!!!
Jag vet att jag sagt det förut men så är det verkligen!
Helt fantastiskt att vara en del i ett team där alla, och då menar jag ALLA, vill och tror att detta kommer bli det bästa som någonsin satts upp!

Det är ju bara att se på fakta:
- musiken är kanon
- scenografin är kanon
- koreografin är kanon
- masken är kanon
- kostymen är kanon
- regin är kanon
- ensemblen är kanon
- teknikerna är kanon

Jag skulle vilja citera den store Moh Denebi:

"Så vad är problemet?"

I måndags släpptes julskivan. Jag är så glad o nöjd o stolt över den!

Hoppas ni också gillar!

I övrigt så har livet förändrats rätt radikalt de senaste veckorna. Sen jag insåg hur mycket kondition musikal-koreografin skulle kräva, har jag nu börjat träna fem dar i veckan, slutat inmundiga alkoholhaltiga drycker samt börjat äta nyttigt.

Jag har tom börjat baka! Fick ett recept av en kille i ensemblen som heter Alex. Han var förbannad över att jag inte åt en rejäl frukost på morgonen. Därför ställer jag mig nu varje söndag och bakar ett sk "Calvin Klein-bröd". Alex hävdar att man, om man äter detta mytomspunna bröd, får en figur inte alltför olik killarna i CK-reklamens. Återstår att se! :)

F.ö är jag sååå tacksam att ni står ut med mina små blogg-tystnader ibland. Det handlar inte om att jag inte vill, ofta är det bara en sjuhelsikes massa att stå i så att jag inte riktigt hinner med. Om man bara hade 32 timmar/dygn istället för futtiga 24!

Ni är bäst!

Kram och pöss

onsdag 3 november 2010

Rep-dag 3

Vi är snart klara för dagen. Idag har mina ben gjort revolt och vägrar samarbeta. Träningsvärken är mördande! Men då känner man sig nyttig så det är bra.
Ikväll bär det av till gymet. Inga ben-övningar dock!

På bilden ser ni alex som gör ett litet trick tillsammans med Paula och Vicky i "Baby got back".

Kram

tisdag 2 november 2010

MZW Christmas song



Ett litet smakprov ifrån julskivan.

måndag 1 november 2010

Mitt nya liv börjar idag!

Nu var det ju ett tag sen jag skrev här. Har varit bortrest med familjen och inte haft något internet. Sorry för det.

Igår kom jag hem och käkade ett sista McDonalds-meal. Idag var det nämligen dags!

Kollationering för Romeo & Julia. Som jag längtat!! Ett uppsluppet gäng samlades i morse på Göta Lejon för en första genomläsning och genomgång. Gott folk, detta kommer bli så förbaskat bra!! Vilket gäng!!

I eftermiddags var det så dags för det första dansrepet med Benke och Jenny (från bounce) som koreograferar föreställningen. Jag hade nog tänkt att Romeo skulle dansa rätt lite men tji fick jag.. Efter fem minuters uppvärmning var jag HELT slut!
När jag sen skulle prova på dansen märkte jag rätt snabbt att det var LÄNGESEN jag tog ny koreografi.
Men vilka grejer de har satt ihop!

Som en del i mitt nya liv gick jag sen till gymet och tränade med Alex som är lite av en träningsexpert. Efteråt kunde jag inte gå. Bör även tillägga att jag inte gymmat sen Mello 2009! Träningsvärk imorrn - I think so!

Nu sitter jag i studion och jobbar lite med Sandra. Magen har blivit en kycklingfilé med sallad rikare och jag känner mig nyttigare än på länge. Sådetså!

Ska försöka få med lite bilder från repen framöver.

Förresten, min faster hävdar att jag särskriver i bloggen. Jag VÄGRAR tro på detta men är det någon av er som hittar ett gammalt inlägg där jag särskrivit så är jag er evigt tacksam..och ledsen förstås!

Puss o kram