lördag 31 januari 2009

fredag 30 januari 2009

Disco

Dansa disco i studion idag, nämligen hängt upp en discokula. Fint

torsdag 29 januari 2009

Je suis tres fatigue!

Je n'ai rien d'accents au telephone!!

onsdag 28 januari 2009

Just nu...

tisdag 27 januari 2009

senate nytt

varför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte förstvarför klägger du dig inte först

bomshika wa wa

Ett inlägg bara för att få 3 stycken inlägg på startsidan. Bomshika wa wa!Ett inlägg bara för att få 3 stycken inlägg på startsidan. Bomshika wa wa!Ett inlägg bara för att få 3 stycken inlägg på startsidan. Bomshika wa wa!Ett inlägg bara för att få 3 stycken inlägg på startsidan. Bomshika wa wa!Ett inlägg bara för att få 3 stycken inlägg på startsidan. Bomshika wa wa!Ett inlägg bara för att få 3 stycken inlägg på startsidan. Bomshika wa wa!

torsdag 22 januari 2009


OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! OBS denna blogg är en testblogg och här kommer förmodligen bloggas en hel del i framtiden men det kommer ta några dagar! Bara så ni förstår.

tisdag 20 januari 2009

Det första!

Och detta bör vara det absolut första inlägget. För att göra det extra roligt gör jag så här: